Kit selang inflating hawa treuk

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Hybrid Polymer Gardenhose Heavy Duty (5)

Kit selang inflating hawa treuk

kalenturan ekstrim iklas memori datar jeung nol

Hot Water Rubber hose (6)

Kit selang inflating hawa treuk

Abrasion alus teuing jeung tahan cracking

Hybrid Polymer Gardenhose Heavy Duty (2)

Kit selang inflating hawa treuk

Kisaran suhu nepi ka -40 nepi ka +80 ℃

Hybrid Polymer Gardenhose Heavy Duty (1)

Kit selang inflating hawa treuk

30% torek ti selang karét biasa

Hybrid Polymer Gardenhose Heavy Duty (3)

Kit selang inflating hawa treuk

Kink tahan dina tekanan

Truck air inflating hose kit

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami