SAE100 R1AT selang hidrolik

Katerangan pondok:

1-ply kawat baja braided selang hidrolik.

 

Standar lumaku: SAE J517 100R1/EN853 1SN/ISO1436 1SN

 

Rentang suhu:-40 °C nepi ka +100 °C(-40 °F nepi ka +212 °F)

 

Bahan: campuran karét nitrile

 


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi:

SAE 100R1AT/EN 853 1SN selang hidrolik dijieunna tina tulangan kawat baja tunggal braided.Éta cocog pikeun garis hidrolik tekanan sedeng sareng éta tiasa nanggung tekanan kerja anu langkung luhur tibatan selang karét sanés kusabab tulangan kawat baja anu dikepang tensile tinggi.Éta tiasa dianggo pikeun pertambangan dukungan hidrolik / mesin ékstraksi ladang minyak / jalan sareng mesin konstruksi, jsb.

Item No.

Ukuran

ID (mm)

WD (mm)

OD (mm)

Max.WP (psi)

Tekanan Buktina

Min.BP (psi)

Min.Ngabengkokkeun Radium

Beurat
(kg/m)

A

AT

SAE R1-1

3/16

5

9.5

13

12.5

3045

6090

12810

90

0.2

SAE R1-2

1/4

6.5

11

16

14

2780

5580

11165

100

0.25

SAE R1-3

5/16

8

12.5

18

15.5

2540

5075

10150

115

0.31

SAE R1-4

3/8

9.5

15

19.5

18

2280

4570

9135

125

0.36

SAE R1-5

1/2

12.5

18

23

21

2030

4060

8120

180

0.45

SAE R1-6

3/4

19

25

30

28

1260

2540

5075

300

0.65

SAE R1-7

1

25

33

38

36

1015

2030

4060

240

0.91

SAE R1-8

1-1/4

32

40

46

44

620

1260

2540

420

1.30

SAE R1-9

1-1/2

39

46.5

53

52

510

1015

2030

500

1.70

SAE R1-10

2

51

60

67

65

380

750

1520

630

2.00


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami