Conduit panyalindungan kabel

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi:

Conduit panyalindungan kabelpikeun sedeng pikeun stresses mékanis tinggi jeung kalenturan maksimum.

• Idéal pikeun aplikasi robot dina hawa ambient luhur.

• Robot

• Sistem penanganan

• rékayasa wahana

Fitur:

-50 nepi ka 160 ℃ transient 180 ℃

Thermoplastic elastomer

HB

> 400N / 100mm

fittings cocog: m-top, -tec, -fix, -jumbo, KFW, AT

Data:

企业微信截图_16399675935891


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami