EN856 4SP selang hidrolik

Katerangan pondok:

4-ply kawat baja spiral selang hidrolik

 

Rentang Suhu: -40 °C nepi ka +100 °C(-40°F nepi ka +212 °F)

 

standar lumaku: EN856 4SP

 

Bahan: campuran karét nitrile


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi:

EN856 4SP selang hidrolik téh sarupa jeung EN 856 4SH hidrolik hose.It ogé mibanda opat-spiral tinggi tensile spiral kawat struktur tulangan sarta eta tiasa masihan selang lalawanan abrasion pangalusna sarta kacapean dorongan.Dibandingkeun sareng 4SH, selang hidrolik 4SP nyayogikeun jinis diameter internal (ID) anu langkung alit, ogé gaduh tekanan kerja anu langkung handap.Bisa jadi pamaké pikeun kehutanan jeung alat tambang.

Item No.

Ukuran

ID (mm)

WD (mm)

OD
(mm)

Max.
WP
(psi)

Tekanan Buktina
(psi)

Min.BP
(psi)

Min.Ngabengkokkeun Radium

Beurat
(kg/m)

EN4SP-1

1/4

6.5

15

18

6525

13050

26100

150

0.64

EN4SP-2

3/8

9.5

17

21

6450

12900

25810

180

0.75

EN4SP-3

1/2

13

20

25

6020

12035

24070

230

0.89

EN4SP-4

5/8

16

24

28

5075

10150

20300

250

1.10

EN4SP-5

3/4

19

28

32

5075

10150

20300

300

1.50

EN4SP-6

1

25

35

40

4060

8120

16240

340

2.00

EN4SP-7

1-1/4

32

46

51

3045

6090

12180

460

3.00

EN4SP-8

1-1/2

38

52

56

2680

5365

10730

560

3.40


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami