Yohkonflex® HIBRID POLIMER Selang Udara

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

5gfddss2g

Aplikasi

Selang hawa PVC hibrida anu fleksibel didamel tina bahan PVC hibrid premium, nampilkeun kalenturan anu saé sareng tetep fleksibel sanajan dina cuaca tiis ekstrim dugi ka -13℉.Selang PVC hibrid ongkos-éféktif ieu lightweight sarta fléksibel, idéal pikeun tujuan umum aplikasi hawa dikomprés.

Pangwangunan
Panutup & Tube: Polimér hibrid premium
Interlayer: poliéster bertulang

8hfhd

Fitur

Sadaya kalenturan cuaca sanajan dina kaayaan sub-enol: -40 ℃ nepi ka + 80 ℃
Lightweight, iklas datar tur euweuh memori, kink tahan dina tekenan
panutup luar tahan abrasion
UV, Ozon, retakan, bahan kimia sareng résistansi minyak
300 psi tekanan kerja maksimum, 3: 1 faktor kaamanan
Ngabengkokkeun restrictor pikeun ngurangan maké jeung cimata, sarta manjangkeun umur selang
Gampang coiling saatos dianggo

Hybrid Polyurethane Garden Hose Industrial Duty (6)

flexibioty ekstrim iklas memori datar jeung nol

Hot Water Rubber hose (6)

selang solokan karét

Abrasion alus teuing jeung tahan cracking

Hot Water Rubber hose (1)

selang solokan karét

Kisaran suhu nepi ka -40 nepi ka +80 ℃

Hot Water Rubber hose (4)

50% torek ti selang karét biasa

Hot Water Rubber hose (2)

Kink tahan dina tekanan

singaouhfsg4


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami