Karét sintétik Selang Nginum Cai Aman

Katerangan pondok:


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Aplikasi:

    OUTDOOR AND indoor pamakéan

    100% karét sintétik

    30% leuwih hampang batan selang hibrid

    bahan nontoxic, selang cai tugas beurat ieu utamana dirancang pikeun duanana Tujuan umum sarta aplikasi watering tugas beurat.Ieu kakuatan tinggi, ekstrim lightweight, abrasionresistant alus teuing jeung umur panjang.150PSI WP kalawan 3: 1 atawa 4: 1 faktor kaamanan.
    100% bahan karét
    Kisaran suhu -60 ℃ TO130 ℃, résistansi minyak
    Kalenturan ekstrim, retakan, ozon, UV, résistansi abrasive
    Kakuatan pegatna anu luhur (6 kali langkung saé tibatan tradisional
    selang karét)
    Bahan non-toksik sareng ramah lingkungan
    Taya klorin toksik dihasilkeun nalika durukan
    Isopropil alkohol / alkohol samono / pemutih /
    natrium hipoklorit dina rupa-rupa éncér.

    Hybrid Polyurethane Garden Hose Industrial Duty (6)

    kalenturan ekstrim kays datar jeung enol memori

    Pvc Garden Hose (1)

    Alus tahan abrasion

    Synthetic Rubber Drinking Water Safe Hose  (4)

    selang solokan karét

    rentang hawa -60 nepi ka +130 ℃

    Synthetic Rubber Drinking Water Safe Hose  (5)

    30% langkung hampang tibatan selang hibrida ngambang dina cai

    Synthetic Rubber Drinking Water Safe Hose  (1)

    Kakuatan tegangan tinggi 6 kali langkung saé tibatan selang karét tradisional

    Synthetic Rubber BAP FREE Drinking Water Hose Safe

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami