AHRP01 3/8 "X 20M Retractable Air Selang Reel

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

AHRP01 PP reel selang hawa otomatis-retractable dijieunna tina polipropilén tahan dampak, nawarkeun kalenturan cuaca tiis hébat sarta durability.Sistem peletakan diri sareng desain konci posisi, idéal pikeun aplikasi hawa anu dikomprés di bumi sareng perbaikan.

Pangwangunan
Dijieunna tina polipropilén premium
Hybrid, PU jeung hibrid PVC selang hawa sadia pikeun reel selang

Fitur

• Metal cecekelan - Ngaleungitkeun reel gampang
• Sistim Self-peletakan - Pikeun selang retraction otomatis rapih
• PP Konstruksi - Pikeun dampak na lalawanan Ozon, stabilisasi UV jeung durability
• Konci Posisi-Pilihan - Ngonci selang dina sagala panjang anu anjeun pikahoyong
• Swivel Mounting Bracket - Tiasa témbok atawa siling dipasang
• adjustable Selang Stopper - Mastikeun selang outlet reachable

sadg54nfgm

Bagian# ID selang Tipe Selang Panjangna
AHRP01-YA51620 5/16″ YohkonFlex®Selang Udara Hibrid 20m
AHRP01-YA3815 3/8″ YohkonFlex®Selang Udara Hibrid 15m
AHRP01-FA3815 3/8″ FlexPert®Selang hawa 15m
AHRP01-PA3815 3/8″ Hybrid PVC selang hawa 15m

Catetan: Panjang sareng gandeng sanésna sayogi upami dipénta.Warna custom jeung merk swasta lumaku.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami