Terminator® karét sintétik NONTOXIC selang hawa

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

100% karét sintétik bahan nontoxic, selang hawa tugas beurat ieu utamana dirancang pikeun hateup gawe jeung lingkungan kasar lianna.Ieu kakuatan tinggi, ekstrim lightweight, alus teuing abrasion tahan jeung umur panjang.300PSI WP kalawan 3: 1 atawa 4: 1 faktor kaamanan.

Pangwangunan
Panutup & Tube: Karét sintétik premium
Interlayer: poliéster bertulang

Fitur

30% torek ti selang hibrid
100% bahan karét
Rentang suhu -60 ℃ nepi ka + 130 ℃, résistansi minyak Kalenturan ekstrim, rengat, ozon, UV, résistansi abrasive Kakuatan pegatna tinggi (6 kali leuwih hade tinimbang selang karét tradisional)
Bahan nontoksik sareng ramah lingkungan Klorin nontoksik dihasilkeun nalika durukan Isopropil alkohol / alkohol samono / pemutih / natrium hipoklorit dina sababaraha éncér.

ukuran:

Item No. ID Panjangna
TA3825F 3/8" / 9,5 mm 7,6 mm
TA3850G 15m
TA18100F 30m
TA1225F 1/2"/12 mm 7,6m
TA1250F 15m
TA12100F 30m
Item No. ID Panjangna
TA1425F 1/4"/6 mm 7,6 mm
TA1450F 15m
TA14100F 30m
TA51633F 5/16"/8 mm 7,6m
TA51650F 15m
TA516100F 30m

Ukuran sareng panjang sanésna sayogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami