YOHKONFLEX® HIBRID POLIMér Taman selang

Katerangan pondok:

Aplikasi

Selang taman polimér hibrida didamel tina karét nitrile premium sareng sanyawa PVC, selang hawa ieu dirarancang pikeun ngagentos selang cai karét anu ageung sareng selang taman PVC kaku, idéal pikeun tujuan umum sareng nyiram tangguh.
aplikasi.150PSI WP kalawan 3: 1 faktor kaamanan.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Selang taman polimér hibrida didamel tina karét nitrile premium sareng sanyawa PVC, selang hawa ieu dirarancang pikeun ngagentos selang cai karét anu ageung sareng selang taman PVC kaku, idéal pikeun tujuan umum sareng nyiram tangguh.
aplikasi.150PSI WP kalawan 3: 1 faktor kaamanan.

Hybrid Polyurethane Garden Hose Industrial Duty (6)

kalenturan ekstrim kays datar jeung enol memori

Hot Water Rubber hose (6)

Abrasion alus teuing jeung tahan cracking

Hot Water Rubber hose (1)

selang solokan karét

Kisaran suhu -40 dugi ka +80 ℃

Synthetic Rubber Drinking Water Safe Hose  (5)

30% torek ti selang karét biasa

Hybrid Polyurethane Garden Hose Industrial Duty (5)

Kink nolak dina tekanan

Hot Water Rubber hose (3)

Nanganan cai panas nepi ka 180 ° F

d983gf45
safjib398grf

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami