AHR B NEW ARRIVEL 3/8″ X 50FT Steel Retractable Single Arm Air Hose Reel

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi:
AHRS B baja otomatis-selang hawa retractablereel dijieunna tina baja powder coated kuat, dipaké pikeun pangiriman hawa pikeun otomotif,
aplikasi industri jeung di-plant, penanganan loba gampang jeung usaha kirang bari operasi.
Pangwangunan:
 Dijieunna tina baja powder coated kuat
Hybrid, PU jeung karét selang hawa sadia pikeun reel selang
Fitur:
• Konstruksi Steel - tugas beurat ngarojong konstruksi panangan jeung korosi tahan bubuk palapis 48 jam uyah kabut diuji
• Guide Arm - Sababaraha posisi panangan pituduh nyadiakeun kagunaan serbaguna sarta adjustment widang gampang
• Non-Snag Roller - Opat arah rollers ngurangan abrasion maké selang
• Spring hansip - Ngajagi selang tina maké, assures hirup selang panjang
• Sistem Self-Laying - Spring Powered Auto Rewind kalawan 8,000 siklus retraction pinuh dua kali tina spring biasa
• Gampang ningkatna - Base bisa dipasang dina témbok, siling atawa lanté
• adjustable Selang Stopper - Mastikeun selang outlet reachable
• Otomatis konci sawenang jeung ditangtayungan Seragam slow retracted
企业微信截图_16399633141312

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami