WHRS0101 1/2"✖15M Retractable Single Steel Arm&Plastik Spool Hose Reel

Katerangan pondok:

Aplikasi:WHRS0101 baja otomatis-retractable selang cai reel dijieunna tina bubuk coated baja kuat, dipaké pikeun pangiriman cai pikeun ngebon, aplikasi industri jeung di-pepelakan, penanganan loba gampang tur kirang usaha bari operasi.


Rincian produk

Tag produk

Pangwangunan:Dijieunna tina baja powder coated kuat kalawan spool.Hybrid plastik, PU jeung karét selang sadia pikeun reel selang.

sihfgdgkopogt (1) sihfgdgkopogt (2)
Retractable Single Steel Arm&Plastic Spool Hose Reel (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami