Supa lampu sandblasting selang

Katerangan pondok:

Aplikasi

Keusik blasting/Gunite selang dijieunna tina kualitas luhur karét sintétik, abrasion jeung cuaca tahan sintétik
karét.Kinerja alus dina sagala rupa aplikasi industri.

Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami