AHRS0501 1/2 ″ X 15M Steel Retractable Dual Arm Air Hose Reel

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

AHRS0501 baja otomatis-retractable selang hawa reel dijieunna tina bubuk coated baja kuat, dipaké pikeun pangiriman hawa pikeun otomotif, industri jeung di aplikasi tutuwuhan, penanganan loba gampang tur kirang usaha bari operasi.

Pangwangunan
Dijieunna tina baja powder coated kuat
Hybrid Polimér jeung karét selang hawa sadia pikeun reel selang

so9fh43

Fitur

• Konstruksi Steel - tugas beurat ngarojong konstruksi panangan jeung korosi tahan bubuk palapis 48 jam uyah kabut diuji
• Guide Arm - Sababaraha posisi panangan pituduh nyadiakeun kagunaan serbaguna sarta adjustment widang gampang
• Non-Snag Roller - Opat arah rollers ngurangan abrasion maké selang
• Spring hansip - Ngajagi selang tina maké, assures hirup selang panjang
• Sistem Self-Laying - Spring Powered Auto Rewind kalawan 8,000 siklus retraction pinuh dua kali tina spring biasa
• Gampang ningkatna - Base bisa dipasang dina témbok, siling atawa lanté
• adjustable Selang Stopper - Mastikeun selang outlet reachable

s9gfdh4gr

Bagian# ID selang Tipe Selang Panjangna WP
AHRS0501-FA51630 5/16″ FlexPert®Selang hawa 30m 300 psi
AHRS0501-GA3825 3/8″ Kaagungan®Selang Udara Karét 25m 300 psi
AHRS0501-YA1215 1/2″ YohkonFlex®Selang Udara Hibrid 15m 300 psi

Catetan: hoses sejen tur gandeng sadia on pamundut.Warna custom jeung merk swasta lumaku.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami