SAE100 R2AT selang hidrolik

Katerangan pondok:

2-ply kawat baja braided selang hidrolik

 

Rentang Suhu:-40 °C nepi ka +100 °C(-40 °F nepi ka +212 °F)

 

Standar lumaku: SAE J517 100R2/EN853 2SN/ISO1436 2SN

 

Bahan: karét nitrile dicampur


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi:

SAE 100R2AT / EN 853 2SN selang hidrolik dijieunna tina 2 kawat baja braids tina tulangan jeung utamana dipaké pikeun petroleum- jeung cairan hidrolik basis cai. Ieu cocog pikeun tekanan tinggi garis hidrolik.Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun lingkungan kasar sapertos pertambangan sareng situs konstruksi.Éta ogé tiasa dianggo pikeun traktor pertanian sareng alat hidrolik pabrik.

Item No.

Ukuran

ID (mm)

WD (mm)

OD (mm)

Max.WP (psi)

Tekanan Buktina

Min.BP (psi)

Min.Ngabengkokkeun Radium

Beurat
(kg/m)

A

AT

SAE R2-1

3/16

5

11

16

14

3045

5075

20300

90

0.32

SAE R2-2

1/4

6.5

12.5

17

15

2780

5075

20300

100

0.36

SAE R2-3

5/16

8

14.5

19

17

2540

4310

17255

115

0.45

SAE R2-4

3/8

9.5

16.5

21

19

2280

4060

16240

125

0.54

SAE R2-5

1/2

12.5

20

25

23

2030

3550

16240

180

0.68

SAE R2-6

3/4

19

27

32

30

1260

2280

9135

300

0.94

SAE R2-7

1

25

35

40

38

1015

2030

8120

240

1.35

SAE R2-8

1-1/4

32

45

51

49

620

1640

6600

420

2.15

SAE R2-9

1-1/2

39

51

58

55

510

1260

5075

500

2.65

SAE R2-10

2

51

63

70

68

380

1130

4570

630

3.42


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami