Warta

  • Notes on Food Grade PU Hoses

    Catetan dina Dahareun Kelas PU Hoses

    Pikeun ayeuna mah, teu bisa dihindari ngagunakeun hoses dina produksi jeung ngolah kadaharan, ubar jeung industri lianna.Salaku conto, selang PU kelas dahareun dianggo pikeun ngangkut média pangan industri pangan sapertos jus, susu, inuman, bir sareng saterasna.Ku alatan éta, sarat aplikasi dahareun-grade PU hos ...
    Maca deui
  • As a hose supplier, Lanboom is always ready to provide you with the best products.

    Salaku supplier selang, Lanboom sok siap nyadiakeun Anjeun sareng produk pangalusna.

    Kusabab ahir taun 2019, kami parantos ngabatalkeun seueur paméran di luar negeri.Masih inget ka urang?Produsén selang sareng supplier ti Cina, anu namina Lanboom.Salian komunikasi online sareng anjeun, kami ogé sering milu paméran offline anu diayakeun di Cina.Kusabab pangaruh ...
    Maca deui
  • Considerations for Buying Industrial Hose

    Pertimbangan pikeun Meuli Selang Industrial

    Nalika anjeun nganggo selang industri, faktor naon anu kedah dipertimbangkeun?Ukuran.Anjeun kedah terang diaméter mesin atanapi pompa anu nyambungkeun selang industri anjeun, teras pilih selang kalayan diameter jero sareng diameter luar anu relevan.Lamun diaméter jero leuwih badag batan mesin, maranéhna bisa ...
    Maca deui
  • Industrial hoses for different scenarios

    hoses Industrial pikeun skenario béda

    Dina bagian ieu, urang hoyong ngenalkeun rupa-rupa hoses industri ka anjeun.Salaku produsén industri ngarah di Cina, urang boga loba jalur produksi pikeun sagala rupa hoses industri.Categorized ku sedeng mindahkeun, aya utamana cai selang industri, hawa selang industri, selang minyak, chem ...
    Maca deui
  • Are you looking for a reliable gardening hose supplier?

    Naha anjeun milarian supplier selang berkebun anu tiasa dipercaya?

    Lanboom gaduh ampir 20 taun pangalaman dina nyadiakeun hoses kualitas luhur ka pembeli global.Seri berkebun sareng selang rumah tangga kami kalebet FDA / NSF / CP65 / selang cai nginum kelas dahareun, séri selang cai panas, séri selang berkebun sareng nyiram, séri selang mesin cuci tekanan tinggi, reel selang cai ...
    Maca deui
  • Why choose Lanboom Rubber&Plastic Company for your hose supply?

    Naha milih Lanboom Rubber & Plastic Company pikeun suplai selang anjeun?

    Lamun anjeun nungkulan kami, anjeun meunang leuwih ti hoses pangalusna sarta couplings duit bisa meuli.Anjeun meunang komitmen ti jalma anu nyandak pakasaban maranéhanana - sarta anjeun - pisan serius.Naon anu anjeun peryogikeun, urang tiasa kéngingkeun.Naon waé anu kami pasihan ka anjeun, kami nangtung.Kami parantos ngajantenkeun jangji éta salami 20 taun ka pengker.Jeung...
    Maca deui
  • Classification knowledge of rubber hose

    pangaweruh klasifikasi selang karét

    Selang karét anu umum kalebet selang cai, selang cai panas sareng uap, selang inuman sareng tuangeun, selang hawa, selang las, selang ventilasi, selang nyeuseup bahan, selang minyak, selang kimia, jsb. 1. Selang pangiriman cai dianggo pikeun irigasi, ngebon. , konstruksi, tarung seuneu, parabot jeung ...
    Maca deui
  • Innovation

    Inovasi

    Ieu diperlukeun pikeun mibanda parabot éféktif pikeun ngalakukeun work.Innovation alus mangrupakeun jenis kabiasaan, penemuan mangrupakeun jenis ngungudag, ngan nepi ka sambel maot customer urang, bisa ngantep nasabah ngarasa titik nilai, layanan sorangan henteu luhur, tapi deeply rooted dina jalma.Lang She...
    Maca deui
  • New products

    produk anyar

    Karét sintétik nginum cai aman selang BPA FREE FDANSF CP65 Certs.LANBOOM: A manfactured of the Hoses and Hose Reels Hiji-hijina selang di dunya BPA bébas/Selang cai nginum Pamakéan indoor jeung outdoor: Taya gas toksik dihasilkeun nalika durukan Aplikasi: 30% lampu ...
    Maca deui
  • New Factory

    Pabrik Anyar

    Alatan ngembangkeun gancang tina bisnis parusahaan, pabrik pinuh kapasitas.Ayeuna perusahaan kuring pikeun layanan palanggan anu langkung saé.Pabrik anyar direncanakeun pikeun nyandak langkung seueur pesenan.Pausahaan bakal ngawujudkeun pangwangunan fase kahiji p standardized ...
    Maca deui
  • Changsha International Hardware Expo

    Changsha International Hardware Expo

    1.April 1-3, 2021, Changsha International Hardware Expo, Hunan, stan nomer W2AT06 Ngagungkeun kasuksésan Changsha paméran hardware, stan pisan meriah, produk alus mikat konsumén alus, bubuka produk profésional hiji ka hiji jawaban Dear konsumén o. ..
    Maca deui
  • Brilliant century, originality return

    Abad cemerlang, balik originalitas

    2.As industri tinggi-tech nasional, Lanboom salawasna taat ka panyalindungan lingkungan jeung hoses hareup, striving jadi pamimpin industri.Lanboom mangrupikeun integrasi industri anu ngalaman 15 taun dina manajemén merek, bahan baku karét & plastik, produk ékstrusi & suntik anu aya hubunganana sareng ...
    Maca deui