Tentang Kami

Budaya Perusahaan

Misi kami:
Jieun selang anu aman, lingkungan, sareng hampang

Nilai Inti Kami

Palanggan heula

Ikhlas

Tim kahiji

Usaha anu gigih, ulah nyerah

palaksanaan alus teuing

Inovasi

aboutimg

Visi kami:

Ngudag kapuasan 100% konsumén
Hayu 80% konsumen di dunya nganggo selang perlindungan lingkungan sateuacan 2050.
Bakal ngabantosan 100,000 penjual kéngingkeun artos sateuacan 2030

Sajarah parusahaan

  • Taun 2004
    Lanboom Rubber & Plastic Co., Ltd.didirikeun di AS, sarta kami dimimitian impian bisnis urang, elehan jualan taunan: 1.4 jutaan dollar
  • Dina 2007
    Pabrik manufaktur Cina: Dongyang Langsheng Rubber & Plastic Co., Ltd.was diadegkeun, omzet jualan taunan: 5.7 jutaan dollar
  • Dina 2011
    Kami ngagaduhan seueur persetujuan sareng sertipikat sapertos ISO9001 / TS16949 / CE / Reach / Rohs etc.Passed Inok pabrik Walmart / Gates jsb Omzet penjualan taunan: 150 jutaan dolar.
  • Dina 2018
    Sistem manajemen ERP diadopsi, manajemén produksi manufaktur lean, manajemén file 7S, omzet penjualan taunan: 90 juta dolar
  • Dina 2020
    Sapuk pikeun leuwih ti 10pcs proyék koperasi strategis jeung customer di imah jeung di mancanagara, elehan jualan Taunan: 0,25 miliar dollar.
  • Niley Perusahaan

    Nangtungintegrasitina industri

    Industri kami tina manajemén merek-bahan baku-hoses-hose reel-produk suntik.

    Kauntungannana kontrol biaya

    Ngaliwatan integrasi vertikal industri, urang bisa ngadalikeun waragad rupa produk ti bahan baku pikeun produk rengse, panyorot kaunggulan ongkos jeung kontrol kualitas produk.

    Ngahijikeun kaunggulan suplai sumberdaya

    Urang bisa ngahasilkeun leuwih ti 80% bahan dina industri karét jeung plastik, hoses husus, reels selang jeung sagala jinis produk suntik pikeun sagala rupa industri pikeun minuhan kabutuhan béda konsumén.

    Kaunggulan produk anyar

    Kami ngagaduhan tim R&D bahan baku profésional, Terus-terusan ngembangkeun bahan anyar pikeun ngalayanan produk sareng maksimalisasi pasar, kalayan efisiensi anu luhur sareng kreativitas anu kuat.

    Bahan atah

    Lingkungan ramah tur non-toksin, unfilled kalsium power.Ozon, cracking jeung seuneu resistance.high tensile strength.Self-dimekarkeun bahan jeung pisan ongkos éféktif meets sarat tina industri béda, Nitrile Karét diimpor ti AS jeung Jerman jsb.

    téhnologi produksi canggih tur workmanship

    Ngagunakeun téhnologi Éropa panganyarna manufaktur process.Imported parabot kalawan 2 nepi ka 3 kali efisiensi ti equipments.With biasa téhnologi kami pikeun ngaropéa penampilan selang, sarta ngajaga kualitas stabil.

    Presentasi Tim

    Team Presentation (2)
    Team Presentation (1)

    Honor Perusahaan