Ningali naon deui anu urang lakukeun

Urang nyadiakeun hoses husus pikeun
rupa-rupa widang,
Ngabantosan anjeun ngahémat biaya
tur dianggo éfisién.

Nepangkeun simkuring

Niley Perusahaan

Industri kami tina manajemén merek-bahan baku-hoses-hose reel-produk suntik.

1) Kauntungan kontrol biaya-Ngaliwatan integrasi vertikal industri, urang bisa ngadalikeun waragad rupa produk ti bahan baku pikeun produk rengse, panyorot kaunggulan ongkos jeung kontrol kualitas produk.

2) Ngahijikeun kaunggulan suplai sumberdaya-Urang bisa ngahasilkeun leuwih ti 80% bahan dina industri karét sarta plastik, hoses husus, reels selang jeung sagala jinis produk suntik pikeun sagala rupa industri pikeun minuhan kabutuhan béda konsumén.

3) Kaunggulan produk anyar-Kami gaduh tim R&D bahan baku profésional, Terus-terusan ngembangkeun bahan anyar pikeun ngalayanan produk sareng maksimalisasi pasar, kalayan efisiensi anu luhur sareng kreativitas anu kuat.

Selang nontoksik

Produk Diulas

  • Produk Diulas
  • Kadatangan anyar
  • sns04