WHRP04 1/2 "✖20M Retractable Selang Cai Reel

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

RETRACTABLE-WATER-HOSE-REELRPSZ042
Aplikasi:RPSZ04 PP otomatis-retractableselang kebonreel dijieunna tina polipropilén tahan dampak, nawarkeun kalenturan cuaca tiis hébat sarta durability.Sistem peletakan diri sareng desain konci posisi, idéal pikeun aplikasi cai kebon sareng pepelakan.

Fitur

  • PP Konstruksi - Pikeun dampak sarta lalawanan Ozon, stabilisasi UV jeung durability
  • Sistem Peletakan Mandiri - Pikeun retraction otomatis rapih selang
  • Konci Pilihan-Posisi - Ngonci selang dina sagala panjang anu anjeun pikahoyong
  • Retraction: Saragam slow retracted
  • Swivel Mounting Bracket - Tiasa dipasang dina témbok atanapi siling
  • Stopper Selang adjustable - Mastikeun selang outlet bisa ngahontal
  • Desain Otomatis-Retraction Low Speed ​​- Ngajagi reel sareng manjangkeun umur reel selang
  • Metal cecekelan - Ngaleungitkeun reel gampang
Bagian # ID HOSE Tipe HOSE PANJANG WP
WHRP01-YG1220 1/2″ YohkonFlex®Hybrid Taman selang 20m 100 psi
WHRP01-YG1220 1/2″ FlexPert®Selang Taman 20m 100 psi
WHRP01-YG1220 1/2″ Hibrida®Selang Taman 20m 100 psi

Catetan: Panjang sareng gandeng sanésna sayogi upami dipénta.Warna custom jeung merk swasta lumaku.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami