Inflasi ban pakarang & Kit

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi:

Mastercraft Inflation Gun sareng Gauge gaduh bedil inflasi, cuk sareng gauge sadayana digabungkeun dina hiji unit anu gampang dianggo.
Desain klip ngamungkinkeun pamakéan chuck handsfree
Diwangun dina klep relief pikeun ngurangan ban over-inflated

Fitur:

Mastercraft Inflation Gun sareng Gauge gaduh bedil inflasi, cuk sareng gauge sadayana digabungkeun dina hiji unit anu gampang dianggo.
Desain klip ngamungkinkeun pamakéan chuck handsfree
Diwangun dina klep relief pikeun ngurangan ban over-inflated
Ngawengku gun inflasi, cuk sareng gauge sadayana dina hiji desain
2″ (5 cm) gauge gampang dibaca
Inlet hawa: 1/4″ NPT (M)
PSI: 0-140
beurat produk: 0.33 kg

spésifikasi:

Asesoris: Taya Asesoris Kaasup Bahan: Steel-Speed ​​Luhur
Tipe aksésori: Lain Ukuran pipa NPT (in): 1/4”
Dirakit Jangkungna (cm): 0,45 cm Jumlah Potongan: 1
Jangkungna Dirakit (ft): 0,01 ft Pakét Jero (cm): 1,00 cm
Jangkungna Dirakit (di): 0,18 di Jero Paket (dina): 0,39 in
Dirakit Panjang (cm): 0,33 cm Paket Jangkungna (cm): 3,00 cm
Dirakit Panjang (ft): 0,01 ft Jangkungna Paket (dina): 1,18 di
Dirakit Panjang (di): 0,13 di Beurat Paket (kg): 0,10 kg
Beurat Dirakit (kg): 0,33 kg Beurat Paket (lb): 0,22 pon
Beurat Dirakit (lb): 0,73 pon Bungkusan Lebar (cm): 2,00 cm
Dirakit Lebar (mm): 2,04 mm Jenis benang: NPT
FITUR
– 3″, 160 PSI / 14 BAR Alat Ukur Tekanan Udara/td>
- Bleeder klep pikeun adjustment tekanan
- 30 'Polyurethane Air Line kalawan Gancang Connect Stud & Coupler
- Tilepan Lever Air Chuck
– 12″ Selang Udara Karét
- Kantong Mawa DELUXE Kaasup

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami