Pertimbangan pikeun Meuli Selang Industrial

Lamun anjeun dipaké hijiselang industri, faktor naon nu kudu diperhatikeun?

Ukuran.
Anjeun kedah terang diaméter mesin atanapi pompa anu nyambungkeun selang industri anjeun, teras pilih selang kalayan diameter jero sareng diameter luar anu relevan.Upami diaméter jero langkung ageung tibatan mesin, aranjeunna henteu tiasa dihubungkeun saé sareng nyababkeun bocor.Lamun diaméterna leuwih leutik, selang teu bisa disambungkeun kana mesin.Dina kecap, ukuran leuwih badag sarta leuwih leutik bakal nyieun selang teu bisa jalan normal.Salaku tambahan, anjeun kedah terang jarak antara mesin sareng tempat damel, teras mésér selang dina panjang anu pas.

Médium anu ngalir ngaliwatan selang.
Pikeun sedeng, anjeun kedah mastikeun yén éta cair, gas atanapi padet.Upami éta gas, anjeun panginten peryogi selang hawa atanapi selang uap.Upami anjeun nganggo éta pikeun mindahkeun padet, pastikeun jinis sareng ukuranana.Anjeun panginten peryogi selang penanganan bahan atanapi selang saluran.
Upami cair, pastikeun éta cai, minyak atanapi kimia, teras pilih selang cai anu relevan, selang minyak sareng selang kimia atanapi komposit.Upami éta bahan kimia sapertos asam, alkali, pangleyur atanapi bahan korosi, anjeun kedah terang jinis kimia sareng konsentrasi jelas, sabab selang kimia atanapi selang komposit disaluyukeun pikeun tahan kana salah sahiji bahan kimia.
Sagedengeun ti eta, anjeun kudu nyaho suhu sedeng, suhu luhur sedeng bakal ngabalukarkeun selang leungit sipat fisik lajeng ngurangan lifespan nu.

Kaayaan gawé.
Nyaho rentang tekanan selang jelas, kaasup tekanan gawé, tekanan test na tekanan burst, teras nganggo selang dina rentang tekanan.Upami henteu, éta bakal ngarobih sipat fisik selang sareng ngirangan umur kerja.Anu langkung parah, éta tiasa nyababkeun selang peupeus teras nyababkeun pangaruh anu goréng ka sadayana sistem.Anjeun oge kedah terang laju aliran sabab bakal mangaruhan tekanan.Sagedengeun ti eta, pastikeun lamun aya vakum, lamun aya, Anjeun kudu milih hiji selang vakum pikeun ngalakukeun pagawean misalna.

Upami anjeun milarianselang sandblasting, Tingali kana pilihan ieu.

 


waktos pos: Apr-19-2022