Catetan dina Dahareun Kelas PU Hoses

Pikeun ayeuna mah, teu bisa dihindari ngagunakeun hoses dina produksi jeung ngolah kadaharan, ubar jeung industri lianna.Salaku conto,dahareun kelas PU selang dipaké pikeun ngangkut média pangan industri pangan kayaning jus, susu, inuman, bir jeung saterusna.Ku alatan éta, sarat aplikasi tina dahareun-grade PU hoses dina sakabéh aspék anu kawilang luhur, sarta dahareun-grade hoses PU kudu diperlukeun pikeun ngandung euweuh plasticizers.Sakali selang ngandung plasticizer, éta bakal ngabalukarkeun polusi ka sedeng, jadi kaamanan pangan dihasilkeun teu dijamin!Naon kriteria Pilihan pikeun hoses dipaké dina sagala rupa industri?

Hayu urang kenal babarengan.

 

Pikeun milih pipa anu pas pikeun panggunaan khusus, sahenteuna titik dasar di handap ieu kedah ditangtukeun.

1. Tekanan - nyeuseup
Nangtukeun tekanan kerja atanapi tekanan nyeuseup, tumut kana akun parobahan tekanan dadakan, kayaning tekanan ngaleuwihan nilai kritis, bakal ngaruksak hirup layanan normal tina selang.

2. Kasaluyuan bahan conveying
Nangtukeun sipat, ngaran, konsentrasi, suhu jeung kaayaan (cair, padet, gas) tina bahan diangkut.Dina ngangkut bahan padet, perlu ngartos ukuran partikel, kapadetan, kuantitas bahan padet sareng karakteristik, laju aliran sareng laju aliran cairan anu mawa bahan padet.

3. Lingkungan
Ngartos lokasi, suhu ambient, kaayaan kalembaban sareng paparan.Kaayaan lingkungan anu tangtu, sapertos sinar ultraviolét, ozon, cai laut, bahan kimia, sareng unsur aktif sanésna, tiasa nyababkeun degradasi awal selang.

4. Stress mékanis
Identipikasi radius bending jeung sagala stresses pakait sareng traction, torsion, bending, geter, deflection komprési, sarta beban longitudinal atawa transversal.

5. The maké beungeut luar
Malah lamun pipe ngabogaan résistansi maké alus, Geter, korosi atawa nyered bisa ngabalukarkeun karuksakan kana selang, jadi perlu pikeun ngalaksanakeun panyalindungan hadé dina pipa.

6. lokasi gawe
Nyaho naha selang kudu ditempatkeun di lantai, ditunda, atawa submerged.

7. Paké atawa prediksi sambungan
Pilih dumasar kana aspék ieu:
- Panyambung sareng flanges: jinis, ukuran, jinis benang, standar rujukan sareng jinis aplikasi;
- Inti konektor: diaméter jero, diaméter luar sareng panjang;
- Leungeun baju / nahan: Jinis sareng ukuran.
Pikeun mastikeun kinerja anu saé, pastikeun selang sareng jinis gabungan cocog.Tekanan gawé tina assembly selang kudu minuhan sarat produsén urang.

 

Di luhur nyaéta pikeun anjeun ngawanohkeun seleksi selang kudu mertimbangkeun sababaraha hal, abdi miharep bisa mawa anjeun sababaraha pitulung sanggeus maca!Barina ogé, aya beuki loba jenis hoses di pasar, sarta beuki loba pabrik selang anu ngahasilkeun hoses.Ku kituna dina urutan ulah meuli hoses inferior tur cocog, urang kudu indit ka pabrik biasa mésér, sarta nurutkeun paménta pangiriman sabenerna pikeun milih selang katuhu!


waktos pos: Apr-21-2022