Salaku supplier selang, Lanboom sok siap nyadiakeun Anjeun sareng produk pangalusna.

Kusabab ahir taun 2019, kami parantos ngabatalkeun seueur paméran di luar negeri.Masih inget ka urang?Aselangprodusén sarta supplier ti Cina, nu ngarannaLanboom.Salian komunikasi online sareng anjeun, kami ogé sering milu paméran offline anu diayakeun di Cina.

Kusabab pangaruh wabah, hanjakalna urang sesah pendak.Tapi kami yakin urang bisa nungkulan kaayaan ieu sarta papanggih deui di mangsa nu bakal datang.Sanajan urang teu bisa papanggih sacara pribadi ayeuna, kami masih nyadiakeun hoses kualitas pikeun anjeun.

Kami ngalaman kanaékan harga bahan baku (PVC, SILICONE), ogé urang nyanghareupan ancaman éksternal tina kawijakan wates kakuatan, tapi urang nyobian anu pangsaéna henteu ningkatkeun harga teuing pikeun klien lami urang.Éta waktos anu sesah pikeun urang duaan.

Salaku supplier selang jeung fittings selang, urang sagemblengna ngarti yén fee angkutan tetep dina titik tinggi, sarta biaya importing selang naek ogé.Tapi kami hoyong nyayogikeun pangrojong panggedéna ka anjeun. Visi kami nyaéta ngabantosan 100,000 padagang ngadamel artos ku 2030.

Lanboom sok siap nyayogikeun anjeun produk anu pangsaéna.Upami anjeun gaduh kabutuhan atanapi patarosan, manggataros Kami and we will reply you within 24 hours. E-mail: sales@lanboomchina.com

 

 


waktos pos: Apr-20-2022